• Cosmetics Online Shop!

10 sfaturi esentiale de frumuseţe. Sfaturile profesionistilor in arta machiajului

 Niciodată o femeie nu primeşte prea multe sfaturi de frumuseţe, iar vara acestea sunt mereu binevenite, mai ales dacă nu costă nimic şi vin din partea câtorva profesionişti.

 

Ai grijă de pensule:  Aceste instrumente trebuie să îţi fie precum cel mai bun prieten, însă ca orice „relaţie”, necesită muncă. În primul rând nu trebuie să laşi să se adune prea multe produse pe ele. Spălă-le în mod regulat cu sampon, iar apoi lasă-le să se usuce în voie pe un prosop. În al doilea rând ai grijă să se usuce bine, ca să nu putrezească.

Nu raface machiajul, împrospătează-l: Numai în cazuri extreme când te-a prins ploaia sau ai plâns şi arăţi ca Alice Cooper este nevoie să te demachiezi şi să îţi reaplici machiajul. Dacă vrei să arăţi fresh într-un timp scurt, aplică puţină soluţie tonică pe ten şi tapează cu un prosop, apoi aplică puţină pudră.

Sari peste produsele scumpe pentru scrub: Poţi foarte uşor să ai piele fină cu produse pe care le poţi face acasă. Amestecă puţin ulei de măsline cu o lingură de zahăr sau sare şi câteva picături de esenţă de lavandă sau grapefruit (este bun şi pentru celulită), apoi aplică făcând masaj pe piele şi spală cu apă călduţă.

Nu folosi pudra în exces: Chiar dacă afară este cald, iar tenul tău străluceşte ca un stroboscop, asumă-ţi tipul tenului şi lasă pudratul pe timpul zilei, doar nu vrei să arăţi ca un tort. Aplică pudră fix înainte să ieşi din casă.

Pregătirea buzelor: Buzele fine sunt un „must” înainte de a aplica un ruj, mai ales unul roşu, însă pentru asta nu trebuie neapărat să îţi cumperi produse profesioniste. În schimb, poţi încerca următoarea „reţetă”: amestecă zahăr brun cu ulei de măsline şi extract din vanilie.

Închide-ţi culoarea fondului de ten cu produse autobronzante: Dacă vara fondul de ten achiziţionat la iînceputul anului este mult prea deschis, nu este musai să îţi cumperi altul, poţi să combini ce produs ai cu unul special, autobronzant.

 

Fă orice ruj să dureze mai mult: Dacă te-ai săturat să îţi aplici ruj pe întreaga zi, un make-up artist îţi recomandă să aplici puţină pudră pe buze, cu ajutorul unui şerveţel de faţă şi să apeşi un pic între buze ca să iei ce se află în exces. În plus, acest şiretlic te ajută şi ca rujul să nu ajungă pe dinţi.

Ochii de pisică perfecţi: Dacă eşti mai neîndemânatică când vine vorba de trasul liniei cu tuşul, ajută-te de un post-it. Pune post-it-ul ca model şi trasează în voie.
Cum aplici rimelul? Înainte de a duce peria pe gene, şterge ce se află în exces.

Care este cel mai bun demachiant? Vaselina sau crema de gălbenele.

Acest articol a fost postat in Frumusete si taguit . Bookmark la link. Posteaza un comentariu sau lasa un link: Link de trackback.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>